Om oss

Samuel Agirman

Samuel är vd på Doctype. Han har över 20 års erfarenhet av företagsledning och Esport. Samuels karriär började i en källarlokal i Norrköping år 1998 där han öppnade ett gamingcenter med 6 datorer och en Internetuppkoppling på 0.5 Mbps från Sydkraft.

År 2003 flyttade Samuel till Stockholm och grundade Inferno Online Stockholm som utnämndes till världens största gamingcenter av Guiness rekordbok 2010 med sina 342 datorer. 2018 sålde han av Inferno Online-koncernen för att fokusera helhjärtat på Doctype. Samuel brinner för att förverkliga sina idéer, ständig förbättring och goda kundrelationer.

Mark Samman

Mark är teknisk chef på Doctype. Han har över 20 års erfarenhet av webbutveckling, en kandidatexamen i datavetenskap, och behärskar över 10 olika programmeringsspråk. Han har spenderat 10 år med att underhålla och leda utvecklingen av flera projekt med öppen källkod, med miljontals användare. Han driver ett online-community med hundratusentals personer som lär sig programmera och administrera servrar. Han har också drivit spelservrar inom MMORPG-spel med över en halv miljon spelare.

Mark ser till att tekniken aldrig sviker, han har varit avgörande i flera projekt inom Esport. Han ledde bland annat det tekniska arbetet i uppbyggnadsfasen av Esportals digitala plattform, där han tog fram en kravspecifikation för Esportal, tog projektet från planeringsfas till beta-stadie (MVP) på 8 veckor och garanterade samtidigt att plattformen skulle klara av tusentals samtidiga spelare vid lansering. Esportal har idag omkring 1 miljon registrerade spelare på sin plattform och bygger än idag på samma grund som Mark lade över 5 år sedan.

Intresserad av att jobba med oss?

Introducera dig själv i ett mejl till [email protected] så hör vi av oss!

Let’s

Work

Together